Els CDR de Terrassa convoquen jornada de debat estratègic el 16 desembre

No Comment

Els Comitès en Defensa de la República (CDR) egarencs convoquen una «jornada de debat estratègic» el proper dissabte 16 de desembre, a la sala d’actes d’Amics de les Arts. Consideren que hi ha «una manca que és alhora una necessitat per a el moviment independentista en general», apunten en el document proposta: «des del 27 d’octubre fins ara, l’estratègia del moviment independentista ha passat de ser propositiva a ser reactiva».

Plantegen que després d’octubre «els tempos no ens han permès ni de fer un anàlisi sobre el què acaba de passar i està passant ara mateix al nostre país, ni de generar una estratègia, a partir d’aquest anàlisi, que ens ajudi a sortir de l’atzucac en el que ens ha portat l’embat repressiu de l’Estat espanyol».

En aquest context, les eleccions «imposades pel Gobierno espanyol» pel 21D, «han agreujat aquesta situació, ja que la competència electoral entre els partits independentistes no permet fer un anàlisi de país, sense partidismes ni interessos electoralistes», mentre que les entitats sobiranistes semblen estar en un cert «estat de shock arran de l’empresonament dels seus presidents».

L’escenari posterior a les eleccions del 21D és tot ple d’incerteses i, sobretot, insisteixen, «l’independentisme, ara per ara, no te cap estratègia que vagi més enllà». Pel dissabte, un grup de treball ha elaborat un document/guió pel debat a partir del disseny dels eventuals escenaris. Mentrestant, animen a preparar-se amb la lectura del text de Xavier Diez publicat recentment a Vilaweb (https://www.vilaweb.cat/noticies/tot-el-poder-per-als-cdr-opinio-xavier-diez/ ).

Related Articles

Deixa un comentari