ERC Terrassa obre el procés participatiu de presentació de candidats als Premis Gorra Frígia i Guillotina

No Comment

El 6 d’abril Esquerra Republicana atorgarà els Premis Gorra Frígia i Guillotina, que aquest any celebren la seva catorzena edició.

gorra frígia premis_banner

Esquerra Republicana a Terrassa organitza cada any els Premis Gorra Frígia i Guillotina, en motiu de la commemoració de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril. Enguany el dia 6 d’abril, la secció local celebrarà el Sopar de la República, on farà entrega dels premis als guanyadors.

El premi Gorra Frígia es concedeix a entitats o persones de la ciutat que hagin destacat per la defensa dels valors republicans de llibertat, solidaritat i democràcia; mentre que el premi Guillotina s’atorga a entitats o esdeveniments que, al contrari, hagin ressaltat per la reducció o la limitació d’aquests valors.

La proposta de candidats s’obre a tota la ciutadania, per tal que els terrassencs i terrassenques siguin partícips del procés d’elecció dels guanyadors.

Es poden fer arribar les propostes als correus electrònics terrassa@esquerra.org i gorrafrigia@gmail.com, o bé, omplint el formulari a través del següent enllaç: http://gorrafrigia.blogspot.com/2017/02/comenca-la-recollida-de-propostes-als.html

El Jurat, en què hi participen els guanyadors de passades edicions, escollirà els premiats d’entre totes les propostes rebudes.

Related Articles

Deixa un comentari