ERC, debat de la República, demà 18 març, en el marc d’una ‘macroparada’ arreu del país

No Comment

macroparadaTRS

Aquest cap de setmana, Esquerra Republicana a Terrassa se suma a la macroparada del partit amb 140 parades arreu del territori, i n’organitza una el dissabte 18 a la Plaça Salvador Espriu, a partir de les cinc de la tarda.

El portaveu del Grup Municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, destaca que ‘tant el país com la ciutat viuen un moment clau, ple de possibilitats i de canvis reals’ i que ‘si entre tots i totes ens mobilitzem els assolirem, perquè els canvis que s’han d’esdevenir a Terrassa van lligats als que viuran el país’.

Al final, conclou Albert, ‘tots els canvis són una qüestió de sobirania ciutadana. Per això, Esquerra Republicana diu Sí als canvis bons per Terrassa i Sí a la República catalana’.

La parada s’emmarca en el cap de setmana del 18 i 19 de març, en què Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, es desenvolupa dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.

botomalarrassa

El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que ‘en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova República catalana des de tot el territori’.

En aquest sentit, Peraire ha destacat que ‘la macroparada és una de les accions de la campanya ‘La República que Farem’ que recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots, escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de d’arreu del país’.

Related Articles

Deixa un comentari