ERC incorpora noms de prestigi a la seva candidatura

No Comment

ERC sembla haver decidit dosificar la presentació de les persones candidates a la seva llista per a les eleccions municipals. La darrera notícia ha estat la inclusió de Teresa Ciurana com a número cinc, “per sortir regidora”, asseguren. La Teresa és presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí, coneguda militant dels Moviments de Renovació Pedagògica i professora en exercici a l’IES Montserrat Roig.

Isaac Albert, alcaldable, i Teresa Ciurana, número 5 a la llista d'ERC. Foto: ERC Isaac Albert, alcaldable, i Teresa Ciurana, número 5 a la llista d’ERC. Foto: ERC

Els republicans ja van donar la campanada en tancar un acord amb el nou Moviment d’Esquerres, escissió del PSC, amb el qual incorporaren com a número dos de la llista Carme Labòria, tot just només decidir abandonar militància al partit del govern i amb això totes les responsabilitats com a dirigent del mateix.

Des de la direcció local d’ERC afirmen estar “molt orgullosos” de l’acord, al temps que “molt contents amb el nivell de sintonia”. Consideren a més, molt positiva “l’ampliació del camp independentista que això comporta”.

L’altre fitxatge de relleu, un altre independent, ha estat el de Pep Forn, com a número 4. El que vol dir que de les 5 primeres candidates només 2 són gent amb carnet d’ERC. En Pep Forn és actualment director del Centre Cultural de Terrassa, a més de membre molt actiu de la colla del Minyons, de la qual ha estat president en diferents temporades. Té, així mateix, un llarg recorregut per entitats veïnals i culturals de la ciutat.

Pep Forn, número 4, i Isaac Albert. Foto: ERC Pep Forn, número 4, i Isaac Albert. Foto: ERC

El president local del partit, en Carles Caballero, no pot amagar l’alegria i la satisfacció. Perquè, anuncia, “encara tenim més novetats a la llista”. Però, sobretot, assegura perquè que han treballat molt aquests darrers mesos i amb bons resultats.

No només per “tancar una llista que sigui la cara del programa que defensem”. L’elaboració del programa ha tingut tres fronts: d’una banda, les trobades obertes al carrer, realitzades a tota la ciutat. D’altra, la realització d’una enquesta via internet en la qual han participat mil persones. Finalment, mitjançant la celebració durant dos mesos de reunions sobre els temes importants de ciutat, comissions sectorials amb la participació d’un bon grup de tècniques.

Related Articles

Deixa un comentari