ERC inicia dimecres a Terrassa la precampanya 1-O pel referèndum amb Joan Tardà

No Comment

El pròxim dimecres 19 de juliol a les 19:30 hores, Esquerra Republicana engega motors a Terrassa per començar a treballar perquè a l’1 d’Octubre tothom pugui anar a votar. Ho fa amb un acte serà a les Arenes i de la mà de Joan Tardà.

Terrassa ha estat escollida per Esquerra Republicana de Catalunya com una de les primeres ciutats catalanes on començar a la campanya per poder votar el pròxim 1 d’Octubre, data convocada per la Generalitat per dur a terme el referèndum per la independència. La formació ha organitzat un acte el dia 19 de juliol, a les 19:30 h de la tarda, a la Plaça Garcia Lorca de les Arenes, en barri “compromès i treballador, fet a si mateix a través de la tasca ferma de l’Associació de veïns i amb un esperit que cal reivindicar de cara al Referèndum”.

L’encarregada d’obrir l’acte serà la regidora d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Terrasa, Carme Labòria, estretament lligada al barri per la seva família materna. Sota el lema “Una República per decidir-ho tot”, intervindran també a l’acte el portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert, conjuntament amb la Directora General de Joventut de la Generalitat i Secretària d’entorn d’Esquerra, Marta Vilalta i el portaveu al Congrés dels diputats per Esquerra, Joan Tardà, que serà qui conclogui l’acte.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari