ERC-MES vol un acord municipal per demanar la dimissió del Ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz

No Comment

El grup municipal d’ERC-MES buscarà el suport de la resta de grups municipals per demanar la dimissió immediata del ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, en referència a les gravacions fetes públiques per la premsa i que vinculen el ministre amb el cap de l’Oficina Antifrau de Catalunya, per intentar acusar de corrupció a determinades forces polítiques.

Segons el portaveu d’ERC-MES a l’Ajuntament de Terrassa, lsaac Albert, “la quarta ciutat de Catalunya ha de poder demostrar, una vegada més, el compromís clar de les seves forces polítiques per la democràcia en majúscules”. Segons el portaveu republicà, “no és només un atac del PP contra ERC (que també) és l’atac d’un Estat contra la gent i contra un procés polític”.

Segons la coalició, les gravacions fetes públiques “atorguen proves determinants sobre la figura repetidament qüestionada de Fernàndez Díaz al capdavant del Ministeri de l’Interior i els esforços tenaços del govern espanyol per intentar desacreditar el procés social i democràtic engegat a Catalunya per assolir la plena sobirania”.

ERC-MES també recorda que “no és la primera vegada que es qüestiona la figura de Fernández Díaz i la guerra bruta duta a terme des del govern espanyol contra l’independentisme”. L’agrupació també demanarà un compromís de totes les forces polítiques perquè reclamin a les seves respectives formacions, “en cas d’arribar al govern espanyol, una investigació sobre la guerra bruta i la fi de la utilització dels cossos i forces de seguretat de l’estat” contra els partits polítics, entitats i associacions que treballen per l’objectiu polític de la independència de Catalunya.

Related Articles

Deixa un comentari