Es cancel·la la Festa Major de Terrassa degut a la crisi sanitària

No Comment

L’Ajuntament informa que, en el seu lloc, es realitzaran activitats simbòliques o virtuals que no impliquin contacte social.

El Govern municipal planteja una “gran Festa de Retrobament” a la tardor.


La crisi de la Covid-19 s’emporta per davant també l’habitual Festa Major estiuenca. L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat la cancel·lació definitiva de la Festa Major de 2020, prevista per al juliol, donades les previsions de l’evolució de la crisi sanitària pel que fa a actes de gran concurrència de persones. De forma simbòlica o virtual, es dissenyaran algunes activitats i propostes que no impliquin contacte social.

Malgrat la no celebració de la Festa Major d’enguany, l’Ajuntament indica que per no trencar totalment amb la tradició, es dissenyarà un programa d’activitats simbòliques o virtuals que no impliquin contacte social, d’acord amb les normes vigents en cada moment d’aquest període.

Per altra banda, si la situació sanitària ho permet, s’està començant a perfilar el projecte de celebrar una gran Festa de Retrobament, en la qual les entitats de cultura popular i tradicional seran les grans protagonistes.

Related Articles

Deixa un comentari