Escola Crespinell: 40 anys pionera en el model d’educació inclusiva

No Comment
El Claustre de l’Escola Crespinell al complet durant la celebració del 40 aniversari de la creació del centre. Foto Crespinell

El passat divendres 3 de maig l’Escola d’Educació Especial Crespinell va celebrar el sopar del 40è aniversari de la seva fundació. Aquest sopar va ser un moment de retrobament molt emotiu per tots els professionals que hi treballen i han treballat, pels que han tingut un vincle amb l’escola, per a ex-alumnes i les famílies d’aquests, per companys de camí, d’altres escoles i del sector, i per a tots aquelles persones que han contribuït, amb el seu recolzament, a fer créixer el centre.

Van assistir a l’acte, prop de cent quaranta persones entre les quals hi havia portaveus i representants de pràcticament tots els partits polítics i del Departament d’Educació. A partir de les intervencions va quedar palès que l’escola ha estat pionera en el model d’educació inclusiva amb els projectes de col·laboració amb l’Escola Lanaspa i l’INS Montserrat Roig, tant a nivell de ciutat com a nivell de país.

Per mantenir aquest model de qualitat l’escola va exposar, novament, la urgent necessitat de disposar d’un espai més apropiat a les seves necessitats actuals. El regidor Adrián Sánchez, en representació de l’equip de govern actual, va manifestar la voluntat de donar suport a la continuïtat del projecte i va afirmar que l’Ajuntament mantindrà el seu compromís, malgrat que aquest encara no s’ha materialitzat en res concret.

Related Articles

Deixa un comentari