Està en perill la llibertat d’expressió? Debat i exposició, 11h, 2 juny, Parc dels Catalans

No Comment

Campanya impulsada per Òmnium Cultural, l’Institut de Drets Humans de Catalunya, l’Associació Irídia (Centre per la defensa dels drets Humans), l’Institut Internacional per l’Acció Noviolenta i la Fundació per la Pau

Amb Ana Pardo de Vera, Andrés García Berrio, Roger Español i Marcel Mauri

En l’acte, en el marc de la campanya “Demà Pots Ser Tu”, també es podrà veure l’exposició sobre els presos polítics de Santiago Sierra censurada a ARCO


Terrassa, 29 de maig de 2018 – Terrassa acollirà el pròxim dissabte 2 de juny un acte de debat sota el títol ‘Està en perill la llibertat d’expressió?’ en el marc de la campanya Demà Pots Ser Tu/Mañana puedes ser tú per denunciar la vulneració de drets a l’estat espanyol. Serà a les 12 h al Parc dels Catalans de Terrassa i hi intervindran Ana Pardo de Vera, directora del diari Público; Roger Español, ferit per bala de goma l’1O, Marcel Mauri de los Rios, vicepresident d’Òmnium Cultural, i Andrés García Berrio, advocat i codirector d’Irídia. La moderadora serà Laura Hernández, subdirectora del Diari de Terrassa.

Exposició «Presos polítics a l’Espanya contemporània» de Santiago Sierra Terrassa acollirà el mateix dia l’exposició «Presos polítics a l’Espanya contemporània» de Santiago Sierra. Es tracta d’una rèplica de l’obra censurada en la darrera edició d’ARCO. La mostra es podrà veure a partir de les 11 h al mateix espai, al Parc dels Catalans.

Demà Pots Ser Tu

“Demà pots ser tu – Mañana puedes ser tú” és una campanya en defensa dels drets humans, actualment en risc a l’Estat espanyol. A través de la denúncia de diferents casos flagrants de vulneració de drets es vol despertar consciències a la nostra societat. Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s’esquerda i s’obre la porta a més vulneracions de drets. La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que estem vivint en ple segle XXI.

Aquesta campanya està impulsada per Òmnium Cultural i altres entitats pro drets humans, com l’Institut de Drets Humans de Catalunya, l’Associació Irídia (Centre per la defensa dels drets Humans), l’Institut Internacional per l’Acció Noviolenta i la Fundació per la Pau.

Related Articles

Deixa un comentari