Èxit clamorós de la manifestació contra la LOMCE i la LEC a Barcelona

No Comment

mani ensenyanent 2013-10-24 1Centenars de milers de persones, desenes de milers a Barcelona, realitzaren una exitosa jornada de vaga general a l’educació i es manifestaren aquest dijous 24 d’octubre. Contra la proposta de llei d’educació que el govern del PP vol imposar en solitari però servint-se de la seva majoria absoluta, i contra la llei catalana d’educació, LEC, que aquí el govern de Convergència i Unió també vol imposar.

A Terrassa, la vaga ha tingut un seguiment important. De bon matí es podia constatar molt clarament l’absència de joves i criatures en el trànsit habitual cap a les escoles, instituts i universitats.

La masiva assistència a les manifestacions ha aclarit qualsevol tipus de dubte pel que fa a la disposició de la població afectada i, més enllà, entorn a la necessitat de plantejar una mobilització més ampla i de més llarg abast.

Aquesta lluita resumeix, en certa forma, el conjunt de reivindicacions de la població del nostre país: no més retallades al dit d’Estat del benestar social, treball digne i sous a l’alçada, respecte rigorós dels drets nacionals i, en definitiva, democràcia i participació efectiva de la ciutadania en la definició i implementació dels projectes polítics i econòmics que li són de referència.

Related Articles

Deixa un comentari