‘Faran el cim’, cadena humana per pujar a Montserrat en suport als empresonats i als exiliats

No Comment
Foto Francesc Muntada

Des del Centre Excursionista de Terrassa donen suport a aquesta iniciativa i animen als socis a participar-hi. «La llibertat és un dels valors que portem al nostre ADN i fent muntanya tenim l’oportunitat de defensar-lo», afirmen.
Aquesta cadena es farà dissabte, 28 d’abril i per participar-hi us heu d’inscriure al següent enllaç: https://cim.assemblea.cat/

Diverses entitats promouen la cadena humana en suport als presos i exiliats que pujarà Montserrat fins al cim del Cavall Bernat. L’han convocat per al 28 d’abril, i aspiren a ocupar amb 5.000 persones un tram de 10 quilòmetres de la muntanya emblemàtica, en una imatge que volen fer arribar al món. La iniciativa es titula “Faran el cim”, i farà pujar per la muntanya fotografies dels dirigents empresonats i dels que han marxat de Catalunya. Els trams més baixos els podran ocupar tots, i els públics i els de dalt els completaran escaladors.

A banda de l’associació de familiars dels presos i de la Crida, darrere de la iniciativa també hi ha l’ANC, Òmnium Cultural i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Dilluns es van obrir les inscripcions per apuntar-s’hi.

Un dels que culminarà la cadena és l’escalador Ferran Latorre.

Related Articles

Deixa un comentari