Gravetat 0 i Prodis organitzen el 5è open d’escalada en pro de la inclusió social

No Comment

Gravetat 0 i Prodis han unit forces per un objectiu comú: la inclusió social. Les dues entitats conviden a gaudir, el proper dissabte 14 d’abril, d’una jornada plena d’esport, solidaritat i inclusió amb el cinquè open d’escalada en bloc de Terrassa. La recaptació de la competició anirà destinada completament a Prodis.

La competició començarà a les 10h, al carrer Sant Gaietà, número 52 de Terrassa. Els participants, podran començar a escalar les 80 vies que els equipadors de Gravetat Zero, Roque Avaca, Victor Esteller, Armando Raya, Juan Reina, Pol Estrenjer i Natxo Garcia hauran preparat perquè els escaladors i escaladores gaudeixin durant la jornada i puguin competir en les diferents categories: femenina, masculina, infantil i per equips.

A la tarda, hi haurà més activitats, a les 17.00 els Pirates Rumversions faran un concert per tal d’amenitzar i ambientar la competició, a les 18:30h hi haurà l’entrega de premis i, finalment, s’acabarà l’open amb un sorteig on el guanyador o guanyadora s’endurà material d’escalada.

La col·laboració entre Prodis i Gravetat 0, va més enllà d’aquest dia. Membres de Prodis ajudaran en la preparació del local pel dia de la competició i també a la neteja de preses perquè estigui tot llest pel dia 14. A més, la setmana passada, els membres del Servei Ocupacional d’Inserció de Prodis, van rebre una classe magistral d’escalada, on molts d’ells van poder provar aquest esport per primera vegada.

Pel que fa al dia de l’open, 16 voluntaris de Prodis formaran part de l’equip d’organització de l’esdeveniment realitzant diferents tasques. També, hi haurà una parada informativa de la fundació, on els mateixos voluntaris s’encarregaran d’explicar què és Prodis, quina és la seva missió a la societat i també, donaran a conèixer les diferents campanyes que té obertes l’entitat. Realitzar competicions d’aquest tipus, on el cos tècnic està composat per diferents persones amb diferents capacitats, és un gran exemple que mostra com de positiu pot ser per a la nostra societat la normalització i la inclusió real.

Related Articles

Deixa un comentari