I Diada Solidària dels Castellers de Terrassa, malalties minoritàries i poc conegudes, 7 maig

No Comment

El proper diumenge 7 de maig a la Plaça del Progrés, els Castellers de Terrassa celebraran la I Diada Solidària. Aquesta iniciativa pretén realitzar diverses activitats amb l’objectiu de recaptar diners i donar visibilitat a entitats que treballen per a una causa solidària. D’aquesta manera els blauturquesa fan palès el seu compromís amb la ciutat, creant vincles amb altres entitats de Terrassa i destacant el valor de la solidaritat.

Monica Polo (esq.) i Ilde Rojas durant la roda de premsa. Foto DdT Monica Polo (esq.) i Ilde Rojas durant la roda de premsa. Foto DdT

Segons afirma Ilde Rojas president dels Castellers “La colla sempre ha fet tot el possible per a col·laborar en tots els actes de caràcter solidari que hem pogut, el que pretenem ara és fer una passa més i ser part activa, organitzant anualment una jornada dedicada a una causa solidària. I és que la solidaritat és un valor inherent en el món casteller, sense aquesta solidaritat mai hauríem arribat ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat ni a assolir les fites que s’han assolit”. “Amb aquesta diada pretenem fer més visibles aquestes malalties minoritàries i poc conegudes i recaptar el màxim que puguem per col·laborar amb la investigació i la lluita contra aquestes”. Monica Polo de l’associació de Cors Lluitadors de Duchenne explica “que diades com aquesta serveixen per donar a conèixer aquestes malalties i fer veure a les famílies que no estan soles i que hi ha llocs per compartir experiències”.

botomalarrassa

Enguany la I Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa estarà orientada a les malalties minoritàries, els beneficis de la qual aniran destinats a quatre entitats que treballen per a millorar la investigació d’aquestes malalties. Aquestes entitats són les següents: Cors Lluitadors de Duchenne (Distròfia muscular de Duchenne), El sueño de Aaron (Artrofia Muscular Espinal), Todos con Aleix y Max contra la Histiocitosis (Histiocitosi de cèl·lules de Langerhans) i Associació Espanyola de Febre Mediterrània Familiar (Febre Mediterrània Familiar).

Així doncs, durant tot el diumenge 7 de maig, a la plaça del Progrés hi hauran un seguit d’activitats dirigides per a totes les edats, a part de punts d’informació, perquè totes les persones que s’hi acostin coneguin la feina que estan realitzant cadascuna de les entitats que hi participen.

Cartell Diada Solidaria castellers maig 2017

Programa d’activitats de la I Diada Solidària

11:00h Batukada a càrrec de SOM MAURINA

11:30h Ball de Gegants a càrrec dels Gegants de les Fonts

12:00h Actuació Castellera amb els Castellers de Terrassa i Vailets de Gèlida

13:30h Dinar Popular: Fideuà i Botifarrada*

(Col·labora: Associació de Comerciants de Ca N’aurell)

16:30h Festa Infantil + Inflables

18:00h Concert d’Havaneres amb els Pirates de la mar turquesa

19:30h Concert de rock amb Mala Cuna

*Els tiquets per la Paella costaran (5) i es podran adquirir en els següents llocs:

  • Bar Fronteras. Carrer Gandia 29

  • Timbal Dolç. Carrer Pi i Margall 114

**Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

Related Articles

Deixa un comentari