Iai@flautes de Terrassa criden a votar l’1-O com a acte de desobediència

1 Comment

El col·lectiu dels Iai@flautes de Terrassa també s’ha volgut implicar en els atacs que està proferint el govern espanyol a les institucions catalanes per evitar que es pugi votar en el referèndum de l’1 d’octubre, en termes semblants que ja han fet diverses entitats locals. Els Iaioflautes manifesten el seu rebuig a aquest atac del govern del PP, amb el suport del PSOE i C’s, a les institucions i drets del poble català.

El col·lectiu té clar que el que està en joc són les llibertats i els drets civils. Així les coses, i com a acte de desobediència, els Iaioflautes animen a tothom a participar en el referèndum d’autodeterminació de l’1-O per l’opció que cadascú s’estimi més.

Això ja no va només d’independència, va de llibertats i drets civils

Les Iai@flautes-Terrassa persones sempre compromeses amb la defensa de les llibertats individuals i col·lectives i amb l’avenç just, sostenible i solidari de la nostra societat, hem vist i constatat que el regne d’Espanya difícilment prendrà el camí de la evolució i l’avenç social, a menys que sorgeixi una revolució ciutadana pacífica, per tal de tenir les anhelades JUSTÍCIA SOCIAL i DEMOCRÀCIA REAL.

Les Iai@flautes-Terrassa manifestem el nostre rebuig i la nostra indignació davant de l’atac per part del govern del PP, amb el suport del PSOE i C’s, a les institucions i drets del poble català.

Animem a que tothom participi al referèndum d’autodeterminació del dia 1 d’octubre, com a acte de desobediència amb l’estat repressiu espanyol, amb total respecte a l’opció que vulgui votar cadascú

Atès a que totes les revolucions han començat per desobeir lleis socialment injustes i que les Iai@flautes-Terrassa estem per la participació democràtica i la democràcia directa i en contra de la violència i de qualsevol prohibició per llei de les llibertats, per tant, cridem a la revolució pacífica i a la desobediència de les lleis injustes que limiten la nostra acció cívica i democràtica.

Terrassa, setembre 2017

Related Articles

1 Comment

  1. Jose Luis Charles Gracia

    No es pot anar contra les urnes ni contra les llibertats de les persones, encara que sigui per votar que NO, com a protesta de com de malament s’han fet les coses.

Deixa un comentari