Iaioflautes animen el debat sobre el futur de la ciutat (fotos)

No Comment
Moment en que la Coral dels Iaioflautes començava a cantar. Foto: PV Moment en que la Coral dels Iaioflautes començava a cantar. Foto: PV

Aigua, sanitat, educació i democràcia, quatre temes per començar a parlar de la Terrassa del futur. Temes, a més, que han marcat l’agenda de l’any 2014 i que estaran molt presents enguany. La famosa “passarel·la” de Mútua, que tot indica que ja no serà, va presidir durant el matí el passadís central de la Fira d’entitats. Una trobada-debat durant tot el dia de dissabte, 10 de gener, convocada per l’organització egarenca dels i les Iai@flautes, que arreplegà un bon grapat de forces socials i polítiques de la ciutat.

Reproducció aproximada de la passarel·la projectada per Mútua al pont de l'Av. Jacquar. Foto: PV Reproducció aproximada de la passarel·la projectada per Mútua al pont de l’Av. Jacquard. Foto: PV

Presència d’entitats importants, no totes les de la ciutat, però no per això menys significativa i important: Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Taula per la Municipalització de l’Aigua, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública (PDSP), Federació d’Associació de Veïnes i Veïns de Terrassa (FAVT) i el grup Economia del Bé Comú.

Paradeta de la PAH, recollint firmes per la ILP Habitatge, contra la pobresa energètica (Foto PV) Paradeta de la PAH, recollint firmes per la ILP Habitatge, contra la pobresa energètica (Foto PV)

També organitzacions polítiques, com les que conformen l’actual govern municipal, PSC i ICV-EUiA; d’altres, com ERC, CUP, SI, el nou partit Podemos, la candidatura que treballa per ser Guanyem-Terrassa construint una confluència de forces polítiques i socials per a les municipals, el Procés Constituent.

Enmig de la militància d’aquestes forces socials i polítiques, sindicals també, tot i que sense parada; l’Alcalde, que no es perd res, alguns regidors i regidores i noms varis de la vida associativa.

Parades de partits polítics. Foto: PV Parades de partits polítics. Foto: PV

Molta gent, sens dubte i sense comptar els milers de ciutadanes i ciutadans que aprofitaren per gaudir d’aquest primer dissabte de rebaixes de l’any i amb més o menys sorpresa trobaren i gaudiren també d’aquesta dita Fira d’Entitats 2015, Quina Terrassa Volem?. En general, molta satisfacció i alegria per la quantitat de gent, per la participació als debats i, sobretot, per la diversitat i pluralitat de les protagonistes. No va faltar la música al final de la trobada.

Xavi, cantautor nicaragüenc. Foto: JC Xavi, cantautor nicaragüenc. Foto: JC

Malarrassa, el nou mitjà informatiu local independent, va fer acte de presència amb una discreta taula, justet per posar-hi a la vista els periòdics de l’edició en paper, la segona, que just acabava de sortir el dia abans. Més de 1.000 exemplars foren distribuïts.

Taula de Malarrassa. Foto: JC Taula de Malarrassa. Foto: JC

Algunes imatges més de la Fira:

Related Articles

Deixa un comentari