Arriba la IV edició de la Fira de l’Oliva amb més activitats per la familia

No Comment

Avui ha estat presentada la IV edició de la Fira de l’Oliva al barri de Ca n’Anglada per Susanna Medina, secretària de l’Associació de Comerciants El Tomb de Ca n’Angalda, el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i regidor de Comerç, Amadeu Aguado, i el dinamitzador i director de ConnecTerrassa, Marc Roca.

Presentació IV edició Fira de l’Oliva. Fotografia Ana Mesa

La Fira de l’Oliva arriba a la seva IV edició aquest 14 d’abril consolidant-se com a fira de la ciutat. Acollirà una cinquantena de parades entre comerços del barri, productes ecològics i de proximitat, venda d’oli, olives i derivats,  artesania i entitats, tot acompanyat de  xerrades, tallers, música i espectacles, com la tradicional plantació d’una olivera, que serà la quarta, i el concurs de llançament de pinyols d’oliva.

En aquesta edició s’aposta pel format familiar i la participació del públic infantil com a objectiu educatiu. Per aquest motiu, s’han preparat uns tallers infantils gastronòmics, entre d’altres, on hi participa la Bd2, Petit Xef i l’esplai de Ca n’Anglada.

També hi serà la quarta Ruta de Tapes, tradicional del barri de ca n’Anglada, que serà del 12 al 22 d’abril. El restaurant La Dama ha guanyat les darreres dues edicions.

La presentació de la quarta edició de la Fira de l’Oliva de Terrassa ha tingut lloc a la Masia de Ca n’Anglada. Es tracta d’un certamen organitzat per Comerç Ca n’Anglada – El Tomb amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Celler d’Ullastrell i connecTerrassa.

Ana Belén Mesa

Related Articles

Deixa un comentari