Joan Vives Font, actiu militant de l’AV del Segle XX, morí el passat 6 de gener

No Comment

El dia 6 de gener el «nostre amic i company en Joan Vives Font, ens ha deixat definitivament», feia públic la junta de l’associació veïnal del barri Segle XX. Lluitador tota la vida per la justícia social, per l’interès col·lectiu i per la millorà de la societat, la ciutat i el barri. L’any 1977 amb altres companys i companyes va tornar a posar en marxa l’Associació de Veïns, després d’uns anys d’estar aturada. També va representar a l’Associació de Veïns en la posada en marxa de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa.

Va ocupar diferents càrrecs a l’associació de veïnal, i de l’any 2007 fins el 2017 en va ocupar la presidència. I fins ara ocupava la responsabilitat de vocal responsable de la Comissió de Festes i Activitats.

Aquesta és, subratllen des de la Junta, una «molt sentida pèrdua, ja que son persones que no s’obliden, pel seu convenciment, el seu compromís i sobretot per ser una molt bona persona, sempre amic dels amics i d’ajudar a tothom. Seran aquelles persones que volen estar en un segon terme, però el seu exemple i actitud haurien d’estar en l’apartat de les persones d’alt reconeixement públic, amb prou mèrits per a ser-hi».

El barri i la ciutat, han forjat persones com ell, des de l’anonimat, però amb la lluita i persistència permanent per a aconseguir millorar les coses, recorden.

«És una pèrdua que no oblidarem, que tindrà sempre el nostre respecte i reconeixement, i que no oblidarem com a persona, amic i company. El nostre suport als seus familiars.»

 

Related Articles

Deixa un comentari