Jornada “Les Noves Tecnologies i els delictes de violència contra la dona”, dijous 16 a l’ICATER

No Comment

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), a través de les seves Comissions d’Igualtat i de Formació, han organitzat una Jornada sobre “Les Noves Tecnologies i els delictes de violència contra la dona” en el marc dels actes de commemoració del Dia de la Dona, que cada any es celebra el 8 de març.

La Jornada tindrà lloc el proper dijous 16 de març a partir de les 16:00 hores a la Sala d’Actes de l’ICATER, i comptarà amb la participació de dos ponents especialistes en aquesta matèria com són Miguel Ángel Aguilar, Fiscal Coordinador del Servei de Delictes d’Odi i Discriminació, i Enrique Rovira del Canto (Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona). Ambdós tractaran sobre qüestions jurídiques de màxim interès i actualitat en la comissió de delictes contra les dones, relacionats amb l’odi a les dones expressat a l’esfera pública per qualsevol mitjà, incloses les xarxes socials, així com amb les noves tecnologies com a mitjans de control i deviolència contra la dona.

En concret impartiran les següents conferències:

  • A les 16:30 h: Odi sobre les dones i límits a la llibertat de expressió, a càrrec de Miguel Ángel Aguilar.

  • A les 18:30 h: Les noves tecnologies i els delictes contra la dona: stalking, sexting, hacking, childgrooming, a càrrec de Rovira del Canto.

L’inici de la Jornada s’ha previst per les 16:15 h. amb la seva presentació a càrrec de Rosa Cuadra, advocada i membre de la Comissió d’Igualtat i de la Comissió de Formació de l’ICATER.

Related Articles

Deixa un comentari