Jove, defensa la teva pensió! xerrada-debat al Candela, 26 maig

No Comment

jove defensa la teva pensió

El grup iai@flautes de Terrassa ven treballant des de fa tres anys (de ençà de la nova llei de reforma de les pensions que va aprovar el PP) organitzant xerrades i actes per a informar i sensibilitzar a la població de la situació actual i el futur de les pensions públiques en el nostre país.

En aquestes activitats, normalment a centres cívics i llars de la gent gran, han tingut força èxit d’assistència; però detecten que no assisteix (com, per altra banda, consideren normal) gaire públic jove. Per aquest motiu van pensar de fer la pròxima xerrada en un local, com és l’Ateneu Candela freqüentat per gent d’edat més jove.

Creuen, tot plegat i amb molta raó, que els problemes més greus no els esperen a elles mateixes, actuals beneficiàries de les prestacions de jubilació, sinó que, molt al contrari, a les generacions que segueixen. Però, semblaria que la gent més jove no hi pensa massa en la jubilació, tot i que és a elles a qui correspondria fer els canvis estructurals que els permetran tenir bones pensions públiques.

En línia, per tant, amb el treball desenvolupat i mirant d’ampliar el ventall de participació, aquesta vegada principalment amb la gent més jove, l’organització de iaioflautres de Terrassa convoca una xerrada/debat sota el lema Jove: Defensa la teva pensió.

Intervindran representants de les Marees Pensionistes i de la Plataforma Unitària de la gent gran de Catalunya, així com la diputada al Congrés Aina Vidal (del grup Unidos Podemos-En comú Podem), el dia divendres 26 de maig a les 19 h., a l’Ateneu Candela, carrer Montserrat nº 136/ St.Gaietà nº73.

«Som de la generació que va lluitar i aconseguir una vida millor per als seus fills i filles. Ara estan posant el futur de les nostres filles i nétes en perill.»

Related Articles

Deixa un comentari