La Comunitat Educativa, mobilitzacions a Terrassa i Barcelona el proper dissabte

No Comment

MUCE moblitzacioJunyaBCNLa Comunitat Educativa de Terrassa, integrada per sindicats i organitzacions de professores, AMPAs i entitats esdudiantils, es va reunir el passat dimarts, 26 de maig, per tal de valorar les accions que s’han fet durant el darrer trimestre i fer noves propostes per encarrilar la fi del curs escolar, tot pensant en el proper any.

La reunió es realitzà amb dades electorals definitives i algunes de les propostes aprovades posen sobre la taula exigències per al nou govern municipal.

La Comunitat valora positivament la participació, tant a la III Jornada per l’educació pública, del passat 19 d’abril, com al debat “Escola i Ciutat”. En un to tanmateix autocrític, afirmen: “Creiem que, malgrat el moment que vivim, de desmobilització i apatia i que hem estat poca gent treballant en l’organització, la comunitat educativa ha sortit a fer sentir la seva veu i ha estat receptiva a les propostes”.

Les propostes d’accions i convocatòries::
-Fer una concentració (amb les samarretes grogues) el dia 13 de juny a les 13h a la constitució del nou Ajuntament.
-Demanar una reunió amb la regidora/el regidor d’ensenyament per fer-li arribar les nostres demandes.
-Participar al primer ple que puguem (juny o setembre-octubre) llegint un manifest amb les nostres demandes per a l’ensenyament públic de Terrassa.
-Donar suport a la convocatòria del MUCE, que convoca una concentració el dia 13 de juny a les 18’00 a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, amb el lema “Per la convivència escolar, per la qualitat de l’educació pública”.   En farem difussió.
-Dinamitzar el Twitter i el Facebook.

Related Articles

Deixa un comentari