La CONFAVC presentarà la seva APP veïnal en el context de la Fira d’Economia Social i Solidària virtual

No Comment

Una APP per a donar respostes a les necessitats del veïnat, potenciar els llaços de comunicació entre els barris i les AV, federacions i la CONFAVC, i promocionar serveis d’economia social del moviment veïnal. Amb aquest horitzó serà presentada aquesta APP a la novena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària (FESC) que enguany tindrà un format mixt a causa de la pandèmia: d’un cantó, serà virtual durant el 23 d’octubre al 22 de novembre a través d’un web interactiu que permetrà un passeig “cibernauta” per les iniciatives de tots els sectors econòmics.

D’aquesta manera cada experiència vertebrades en els eixos de producció, consum, reproductiu, campanyes i mobilitzacions, podrà penjar en el seu apartat fotos de productes i serveis, vídeos de presentació i una secció específica d’ofertes durant la FESC. Dins d’aquest marc virtual, la CONFAVC exposarà a aquesta web, a més de l’APP, explicacions de projectes rellevants per l’entitat com A-porta, Aula Actual i la cooperativa Omplim els Buits.

A més, aquest espai virtual de la FESC es compaginarà amb activitats de taules rodones, musicals i escèniques amb un petit aforament i retransmissió en directe a través del web.

Tant el format com el lema de la novena edició “Volem Aire FESC! apel·la “a obrir la finestra i deixar-vos sacsejar per una sensació de renovació, d’oportunitat i de canvi ecosocial”- segons van explicar en la seva presentació aquest estiu. Ara, amb el teló de fons de la Covid-19 com a catalitzador de propostes d’economia social.

Related Articles

Deixa un comentari