La CUP alerta que el conseller Rull fa el joc a Mina assistint avui al seu esdeveniment publicitari

No Comment

CartellProtestaLa CUP rebutja la presència del conseller Josep Rull a l’acte de celebració del 175è aniversari de Mina, ja que és fer-li el joc a una empresa que està violant constantment la sobirania municipal de l’Ajuntament.

La CUP no dubta, a més a més, que aquest esdeveniment publicitari és senzillament un intent de Mina per rentar-se la cara a tan sols dos dies de la gran manifestació de diumenge a Terrassa.

Segons la regidora Maria Sirvent, “Mina està judicialitzant tots els acords que pren el plenari de l’Ajuntament. I a més a més, nega reiteradament la informació que li demana el Consistori”. Aquests són els motius pels quals Sirvent justifica que la Generalitat hauria d’aplicar un “buit institucional” a Mina.

Encara més: Sirvent creu que, amb la seva presència, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya manté una actitud de connivència amb l’empresa Mina d’Aigües.

Però l’acte de celebració del 175e aniversari de la fundació de Mina, que clourà amb un sopar amb els convidats, no passarà desapercebut. La CUP Terrassa convoca una concentració a les portes del Centre Cultural, la qual arrencarà a les 19.45 hores en la pròpia Rambla.

Sirvent conclou: “No ens aturaran ni l’intent de compra de voluntats, com el que representa aquest acte social, ni les amenaces vetllades però constants de llança Mina”.

Related Articles

Deixa un comentari