La FAVT, pels drets socials i humans, tot el suport a l’ALEI

No Comment
Restaurant La Trobada, una experiència d’ALEI per a la inclusió social

Entitats d’inclusió social i defensa dels drets, de la mà en favor de les millores necessàries

Redacció

Quan ens movem dins d’àmbits concrets donem per suposats certs coneixements que, per a qui no els té per mà, sonen desconeguts. Expliquem breument què és ALEI i quines són les seves línies d’actuació:

ALEI (Associació Local d’Entitats per la Inclusió, de la qual la FAVT en forma part), és una associació formada per una xarxa de 27 entitats socials de Terrassa, amb diverses línies d’actuació sectorial, però totes treballant per la inclusió social i laboral de les persones en risc d’exclusió.

Els 4 àmbits d’actuació i les entitats que hi treballen són:

• Capacitats diverses, amb Prou Barreres, FUPAR, l’Heura, UNIDA, PRODIS, SMC i la Coordinadora Capaç.

• Addiccions i VIH, amb Alba, Actua Vallès, ADE i Grup Altra.

• Pobresa i exclusió social, amb Caritas, Casal de la Dona, ACAU, Fundació Maria Auxiliadora, Eco-Inserció, l’Eina cooperativa, Fundació Busquets, Fundació Sant Llàtzer, Insol, ASS i ProHabitatge.

• Associacionisme i cultura, amb la nostra entitat, la FAVT (Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa), AV La Maurina, AV Ca n’Aurell, Minyons de Terrassa i l’Ateneu Candela.

 

El passat dia 21 de maig, es va fer una nova (segona) concentració davant la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, en la qual van participar membres de les entitats terrassenques d’inclusió social FUPAR i PRODIS. Les entitats d’Economia Social dedicades a la inserció laboral i l’atenció a persones amb discapacitat amb especials dificultats reclamen solucions a la congelació i insuficient finançament públic, el que posa en risc 10.000 llocs de treball i poder seguir atenent 40.000 persones.

Des de la FAVT, com a entitat que defensa la igualtat de drets per a totes les persones, es vol donar visibilitat a aquestes justes reivindicacions socials, de PRODIS i FUPAR, entitats companyes de lluites dins ALEI, tot i que treballen en diferents línies, coincidint però en la Defensa dels Drets Humans i Socials de totes les persones, i així ho demostra la Federació, que forma part també de l’Espai Drets (Espai per la defensa dels drets humans i socials de Terrassa).

Related Articles

Deixa un comentari