La Favt sobre la ventada i els arbres: no han estat reposats i els forats estant sent tapats

No Comment

Amb data 26 de maig, esperant la finalització de la campanya electoral, la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (Favt) va fer públic un comunicat en el qual expressa la “inquietud de moltes Associacions de Veïns i Veïnes així com de molts altres ciutadans”, sobre el fet que els arbres afectats per la passada ventada no han estat reposats, però a més tots els escocells on estaven aquests arbres estan sent tapas.

Per aquest motiu, la federació veïnal va fer arribar una instància a l’Ajuntament que publiquem a continuació:

arbre caigut foto IA Arbre caigut en un carrer de la ciutat durant les ventades de desembre 2014. Foto: Arxiu

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ MUNICIPAL REFERENT A LA REPOSICIÓ DELS ARBRES DE LA NOSTRA CIUTAT I QUEIXA PEL FET QUE S’ESTAN TAPANT ELS ESCOCELLS DELS MATEIXOS.

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, con CIF G-58783879 presenta la següent sol·licitud aprovada per unanimitat en Junta Ordinària de la FAVT del dia 19 de Maig del 2015.

EXPOSEM:

QUE, a molts indrets de la nostra ciutat, el temporal de vent de fa mesos, va afectar a un gran número d’arbres que o bé, van caure o bé, van quedar molt afectats i s’han hagut de tallar.

Veiem amb preocupació que els arbres tallats no es reposin i amb estranyesa que els escocells, on estaven, s’estiguin tapant de molt diverses maneres, si bé en la major part de casos amb rajoles de vorera.

Aquestes accions ens fan tenir la sensació que l’Ajuntament no té intencions de reposar els arbres que falten als carrers i places de la nostra ciutat i això no ho podem admetre.

SOL·LICITEM:

1o.- Que els responsables municipals ens informin de les perspectives de reposició dels molts arbres que falten a la ciutat i expliquin el perquè es cobreixen els escocells on estaven. El cost que això comporta ens sembla una despesa poc justificable.

2o.- PER AQUESTS MOTIUS EXIGIM LA REPOSICIÓ TOTAL DELS ARBRES DESAPAREGUTS DELS NOSTRES CARRERS I PLACES. REPOSICIÓ IMPRESCINDIBLE DES DE DIVERSOS PUNTS DE VISTA, JA SIGUI PURAMENT ESTÈTIC O , PEL PRINCIPI MÉS IMPORTANT, EL MEDIAMBIENTAL.

Terrassa, 19 de Maig de 2015.

Por la junta Directiva de la FAVT

Related Articles

Deixa un comentari