La Federació d’Associacions Veïnals adopta mesures de prevenció des del 13 de març

No Comment

«Davant la situació d’emergència que vivim amb el Coronavirus», la Junta de la FAVT anunciava ja el passat dijous 12 de març, en un comunicat als mitjans de comunicació, la «presa de decisions, com a Mesures preventives» pel que fa a l’actuació de l’entitat en els propers, «com a mínim 15 dies», anunciava.


Hom pot llegir íntegre el text del comunicat:

Mesures de la FAVT per prevenir l’expansió del coronavirus

En línia amb les mesures adoptades per la Generalitat i el Govern municipal de Terrassa, per a prevenir l’expansió del coronaviurs, la Junta FAVT ha decidit el següent:

1r- Suspendre durant 15 dies com a mínim, l’activitat presencial de representants de la FAVT en reunions de qualsevol mena i tancar en igual període de temps l’oficina FAVT.

2n- Recomanar a les Associacions Veïnals federades la suspensió de les seves activitats presencials.

3r- Recomanar a tota la ciutadania que tingui en compte i compleixi les mesures que vagin adoptant i fent públiques les diferents administracions i que tinguin per objecte prevenir l’expansió del coronavirus i pal·liar les seves indesitjables afectacions.

4t- Matnenir el contacte de manera vitural per tractar els temes i notícies veïnals importants, entre la FAVT i les associacions veïnals, per mitjà dels whatsapp Junta FAVT i Notícies FAVT.

5è- Informar i contactar amb la ciutadania per mitjà del facebook FAVT i, en el seu cas, el Messenger associat, que romandran actius de manera permanent.

Related Articles

Deixa un comentari