La Federació de Cooperatives de Treball: llibertat presos, no extradició Puigdemont

No Comment

Des de la indignació per l’empresonament dels consellers i de l’expresidenta del Parlament, al temps que demanant la no extradició del president Carles Puigdemont, el Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya se suma a la proposta de construir un front comú en defensa dels drets i les llibertats individuals i col·lectives, tot demanant una sortida política i no judicial a la «qüestió catalana».

Comunicat íntegre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya:

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya mostra la seva indignació per l’empresonament dels consellers i de l’ex-presidenta del Parlament divendres 23 de març i expressa el seu suport a les famílies de Romeva, Rull, Turull, Bassa i Forcadell.

Així mateix, ens afegim a les veus que demanen la no extradició del president Carles Puigdemont des d’Alemanya, així com de la resta d’exiliats.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya fem nostra la proposta de construir un front comú en defensa dels drets i les llibertats individuals i col·lectives, tal i com va reclamar el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya reclama, una vegada més, una sortida política i no judicial a la qüestió catalana. Tal i com reivindiquen els principis cooperatius, reiterem el nostre compromís amb els principis democràtics i el diàleg com la única forma de resoldre els conflictes.

Related Articles

Deixa un comentari