La ‘Marató per la Democràcia’, també a Terrassa

No Comment

Marató Democràcia

Aquest diumenge, 24 de setembre, s’ha convocat arreu del País, La Marató per la democràcia. Una crida unitària a fer campanya pel Referèndum del pròxim 1 d’Octubre i a reivindicar de forma festiva, pacífica, però contundent el Referèndum i els drets democràtics del nostre poble.

A Terrassa, des d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres, en representació de la Taula pel Sí de Terrassa, convoquem a la ciutadania a les 11:00h del matí a reunir-se davant del Mercat de la Independència al Raval de Montserrat on els grallers de Terrassa posaran música a una trobada festiva que anirà en cercavila fins al Torrent de les bruixes a Vallparadís. Un recorregut que aprofitarem per tornar a omplir Terrassa de cartells per defensar el Referèndum de l’1 d’Octubre.

Un cop arribats al parc, a les 12 del migdia, tots aquells que ho vulguin poden sumar-se a l’acte central de campanya  organitzat per Òmnium Cultural a la nostra ciutat. Un acte sota el títol “En defensa de la Democràcia!” on Òmnium porta fins a la nostra ciutat a Jordi Cuixart, president de l’entitat, Bel Olid, escriptora i traductora i a Arcadi Oliveras, activista i economista.

Convocatòria

Diumenge 24 de setembre /11:00H / Mercat de la Independència

Recorregut cercavila – Raval, Sant Pere, Nou de Sant Pere, Creu Gran, pont de Sant Pere, Parc de Vallparadís

Related Articles

Deixa un comentari