La ‘Motorada per la independència’ acaba el seu recorregut a Terrassa, el 1r maig

No Comment

motorada2017 TRS

La Motorada és una entitat sobiranista de defensa dels drets dels motoristes. Han fet una llarg recorregut pel país, una volta de 1.000 quilòmetres, en tres dies. I finalitza, aquesta Volta al País, a Terrassa! Serà el proper dilluns 1r de maig. Per aquest motiu, organitzen un gran acte a la Plaça d’Andalusia amb joc infantils, música en viu, maquillatge, actuacions i taller de Minyons, a partir de les 10h.

El proper 1 de maig la Motorada per la República Catalana arriba a Terrassa. Finalitza el recorregut que haurà fet per bona part de Catalunya entre els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig, en la campanya “Donem la Volta al País”, per donar suport a la convocatòria del referèndum.

Aprofitant l’esdeveniment, l’ANC‐ Terrassa per la Independència, organitzen una matinal d’activitats a la plaça d’Andalusia, des de les 10 del matí. Hi haurà activitats infantils, actuacions musicals, inflable gegant, parades informatives.

botomalarrassa

La caravana de motos arribarà a Terrassa sobre 2/4 de dues de la tarda i a continuació farà un recorregut per diferents barris de la ciutat, acabant el seu recorregut a la Plaça d’Andalusia.

Es llegirà un manifest en suport al referèndum i es farà entrega de la Motoestelada a l’ANC local i al municipi.

Hi participaran i prendran la paraula el diputat al Parlament de Catalunya Eduardo Reyes, la presidenta de SUMATE Montse Sánchez i la vice presidenta de l’ANC Natàlia Esteve, entre altres.

A continuació tindrà lloc una fideuà popular, a preus molt econòmics, per a tots els que vulguin acompanyar.

Les inscripcions es poden fer allà mateix al llarg del matí.Motorada2017

Related Articles

Deixa un comentari