La Síndica demana que es col·loquin plaques en homenatge a les víctimes del temporal de vent de 2014

No Comment

La Síndica Municipal de Greuges, Isabel Marquès, ha enviat a l’Ajuntament de Terrassa, amb data de 14 de maig, el primer suggeriment 1/2019 per a la col·locació de diverses plaques commemoratives en record del temporal de vent excepcional del 9 de desembre de 2014.

Aquella data, Terrassa va patir un temporal de vent excepcional, amb un tràgic balanç de dues persones mortes en caure’ls un mur de contenció de l’avinguda de Jaume I, així com nombrosos ferits i danys materials en el nucli urbà i a l’entorn natural de la ciutat.

La Síndica informa que durant aquest mes maig, ha rebut a la seva oficina un col·lectiu de persones que es van veure directament afectades per les conseqüències d’aquell temporal de vent. En conseqüència, ha adreçat a l’Ajuntament  un suggeriment per demanar que es col·loquin plaques de commemoració d’aquell tràgic esdeveniment en aquells indrets de la ciutat on l’afectació va ser punyent, a fi de perpetuar el record i homenatjar les dues víctimes mortals i les persones que van patir-ne les conseqüències.

Així mateix, la Síndica proposa que els troncs d’arbres caiguts per les ventades que es van aprofitar per engegar el projecte de l’Arllibre, d’intercanvi de llibres, i que estan ubicats en diferents llocs de la ciutat, disposin d’aquesta placa, recollint la voluntat manifestada per la ciutadania i que ha fet arribar a l’Ajuntament de Terrassa mitjançant aquest suggeriment de ciutat.

Deixa un comentari