La Síndica destaca l’actuació de l’alumnat de l’escola Vedruna Vall en el resum d’actuacions de novembre

No Comment

L’alumnat de 3r d’ESO de l’escola Vedruna Vall ha fet una sèrie de propostes de «millores d’actuació a l’espai públic» que la Sindicatura Municipal de Greuges de Terrassa ha recollit, com a «suggeriment» d’actuació al govern local, en el seu resum mensual de novembre d’enguany. Les propostes han estat elaborades a partir d’un treball del programa educatiu «Educació en valors», impartit per la Síndica, Isabel Marquès, conjuntament amb la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa, en el qual s’han detectat les deficiències.

Un altre suggeriment, també d’aquest mes de novembre, dirigit «als responsables municipals dels diferents serveis implicats, d’atendre i estudiar acuradament la queixa de l’Associació de Veïns Torres Can Parellada, cercant i executant una solució tècnica a cada una de les deficiències existents», entre les quals la cobertura del transport públic a totes les zones del barri i el manteniment i la millora de l’espai públic. El tercer suggeriment, demana als responsables municipals que «atenguin i estudiïn acuradament la queixa dels veïns del passatge del Torrent Mitger, cercant i executant una solució tècnica a cada una de les deficiències existents a l’espai públic».

En el còmput general, aquest novembre de 2019, la Síndica ha tramitat 9 greuges, 7 de Terrassa i 2 derivades al Síndic de Catalunya. Han estat ateses 53 consultes, de 28 dones, 23 homes i 1 entitat. S’han realitzat 26 de forma presencial, 17 per telèfon i 9 per correu electrònic. La mitjana de temps d’atenció ha estat de 16 minuts per persona.

Related Articles

Deixa un comentari