La terrassenca Agnès Petit assumeix la secretaria de Municipalisme al Consell Nacional de Catalunya en Comú

No Comment

El Consell Nacional de Catalunya en Comú va ratificar dissabte 22 de setembre la proposta de l’Executiva per a la nova coordinació i la nova executiva, en la qual entren la terrassenca Angès Petit (Terrassa en Comú) i el sabadellenc Joan Mena (EUiA). Una proposta que consta de 3 coordinadors generals, Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat, i 6 secretaries.

La secretaria de Municipalisme la portarà Agnès Petit, responsable política d’organització i territori de Terrassa en Comú. Pel que fa a la resta de secretaries, Joan Mena serà el portaveu i secretari de comunicació, Susanna Segovia d’organització i territori, Nati Veraguas la de Feminismes, Vicenç Navarro la de Formació i Conchi Abellán la de participació i transparència.

Tenim l’obligació política i la responsabilitat història d’estrènyer els vincles d’una aliança ciutadana per construir un projecte comú transformador” va explicar Petit al Consell Nacional. En les properes setmanes els Secretaris i Secretàries hauran de presentar un pla de treball i una previsió d’equips de treball, per tal d’afavorir el treball en equip.

Des de Terrassa en Comú volem posar les institucions d’aquest país al servei de la ciutadania. Volem construir un projecte de majories per Catalunya, partint del municipalisme com a palanca de canvi. El municipalisme és el nostre origen i fer que la política sigui propera a la ciutadania, la nostra guia. La nostra implicació en CatComú és un pas més per construir una alternativa de país en majúscules vertebrada i construïda de baix a dalt i des de tots els territoris.

Related Articles

Deixa un comentari