Labòria deixa PSC i Ajuntament pel MES

No Comment
Presentació del Moviment d'Esquerres, escissió del PSC, a Terrassa, a finals de gener Presentació del Moviment d’Esquerres, escissió del PSC, a Terrassa, el passat gener.

Carme Labòria, considerada una de les peces clau de l’organigrama del PSC a l’Ajuntament des de fa anys, ha dimitit dels càrrecs (sumava una llarga llista de responsabilitats) i ha abandonat el PSC anunciant l’ingrés al Moviment d’Esquerres, organització que es presentà a Terrassa el mateix dia.
A l’acte de presentació del MES assistiren algunes cares històriques del PSC local, Jordi Labòria i Manel Royes entre d’altres, a més de responsables importants d’ERC, l’alcaldable Isaac Albert i el president local Carles Caballero, entre altres figures de la política egarenca. També la citada Carme Labòria.
L’alcalde Ballart va fer un comunicat elogiant-la i agraint-li la dedicació. També va comentar la sortida ICV, en un altre comunicat, declarant preocupació pel fet que es produeix a pocs mesos de les eleccions i podria deixar encallada l’aprovació, entre d’altres, del Pla de Mobilitat Urbana.
La sortida de Labòria, però, obre més incognites que no pas tanca. Al temps que pot animar una mica l’ambient per a les properes eleccions. Deixar el PSC i entrar al MES a 3 mesos de les municipals s’hi sembla molt a una declaració d’intencions, sinó obertament de guerra. La nova agrupació d’escisions del PSC no ha anunciat fer campanya a Terrassa, però tampoc el contrari. De moment, lògicament debilitarà la candidatura de Ballart, perquè a més ella marxa amb un grup d’afiliats.
Si a les eleccions europees i ja en uns quants municipis el MES ha fet pinya amb ERC, no seria estrany pensar que encara potser s’animen aquí també, enfortint a més la candidatura republicana.

Related Articles

Deixa un comentari