L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2019

No Comment

Les sol·licituds es podran presentar del 7 de gener a l’1 de febrer

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2019. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper 7 de gener i finalitzarà l’1 de febrer.

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el 9 de gener, de 18 a 20 h, i la segona el 10 de gener, de 10 a 12h, ambdues al Casal Cívic de Ca N’Aurell. A més, les entitats poden trucar al 937397000, extensió 7850, per aclarir dubtes o demanar ajut per a la tramitació de la sol·licitud.

Les entitats interessades poden consultar també la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa.

L’Ajuntament recorda a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2018 que en aquest enllaç trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació.

Related Articles

Deixa un comentari