L’assemblea ordinària de sòcies de l’AV del barri Segle XX escolleix nova junta

No Comment

Redacció

El dissabte dia 26 de febrer es va celebrar a la Sala d’Actes del Casal de Barri del Segle XX l’assemblea ordinària, a la qual estaven convocades totes les persones sòcies. Amb assistència d’unes 100 persona, l’assemblea va debatre i aprovar l’Informe de gestió 2018 i els projectes pel 2019, així com l’estat de comptes 2018 i la proposta de pressupost pel 2019. Altres temes tractats foren el projecte d’urbanització Espai Públic Segle XX, la urbanització de carrers i inversions municipals, a més del disseny de la festa major del barri d’aquest any. Finalment, es va elegir la junta directiva.

L’informe de gestió, la proposta de 14 accions per l’any 2019, l’Estat de comptes i el Pressupost per l’any 2019 van ser aprovats. La nova Junta aprovada amb les diferents responsabilitats queda conformada de la següent manera:

-Xavier Vives, Presidència i gestió del Casal

-Juan Cano, Vicepresidència i representant Taula de l’Aigua

-Anna Mª Masachs, Secretaria i Educació

-Salvador Pérez, Tresoreria, Relacions Institucionals, Portaveu i Hort Urbà

-Joan Vives, Vocal responsable Comissió de Festes

-Ramon Pérez, Vocal responsable de Comunicació

-Lourdes Prat, Vocal responsable de socis

-Josep Novellón, Vocal

-Lluïsa Dominguez, Vocal

-Maite Carretero, Vocal

-Antoni Fàbregas, Vocal

-Rosa Mª Carmona, Vocal

La novetat a més de la participació d’algun membre nou, és que Joan Vives president des de l’any 2007 deixa aquest càrrec i el nou president és en Xavier Vives.

Es va parlar sobre diferents problemes del Barri: Projecte d’Urbanització de l’espai públic Segle XX, sobre la urbanització dels carrers pendents i les inversions municipals, sobre la manca d’inversions municipals, el projecte de la Plaça del Gas i de tot l’espai Sala i Badrinas, sobre l’Escola Pública Sala i Badrinas i la prova pilot sobre la recollida de mobles i les deficiències en els temes de neteja i recollida de residus, així com la sortida de la nostra entitat i d’altres de la Taula de Residus Municipal.

En quant a la Festa Major 2019, s’informa que les dates seran el 31 de maig i 1 i 2 de juny. I en l’apartat d’sssumptes varis es van recollir diferents propostes dels assistents.

Festa Major d’Hivern Sant Valentí

Les diferents activitats proposades: Ballada de Sardanes, Dinar de Veïns i l’actuació teatral, es van realitzar amb tota normalitat amb molt bona participació i es van acomplir els objectius, la relació i convivència entre els veïns i veïnes, amb un molt bon dia que permetia gaudir de les activitats proposades.

Aquest mateix dia va finalitzar l’exposició “Conseqüències”, de la guerra civil exposada des del mes de novembre.

Related Articles

Deixa un comentari