L’associació DAP demana als conductors més atenció per no atropellar animals

No Comment

L’associació DAP (Defensa Animal Professional) enceta una campanya per demanar a conductors i conductores que estiguin alerta davant dels 15 punts que tenen un major índex d’accidentalitat amb animals a la nostra ciutat. Més enllà de les senyalitzacions que ha dut a terme l’Ajuntament de Terrassa, el col·lectiu animalista considera que “és bàsic que qualsevol vehicle que circuli per la nostra ciutat sigui conscient de la necessitat d’estar alerta al creuar els espais senyalitzats”.

L’associació DAP indica que cada any moren a la ciutat desenes d’animals a causa d’accidents, a banda que també es posen en perill els ocupants dels vehicles, molt especialment motoristes i usuaris de Vehicles Personals de Mobilitat. La major part d’aquests accidents es concentren a prop de colònies de gats i espais de lliure circulació de gossos.

“A partir d’ara cada cop que un conductor vegi petjades grogues que travessen un carrer podrà minorar la velocitat i augmentar l’atenció, perquè un animal domèstic pot travessar el carrer de manera sobtada”, declara l’associació DAP en el seu comunicat, la qual recorda les paraules de Mahatma Gandhi: “La grandesa i el progrés moral d’una nació es pot mesurar per la forma en què tracten els seus animals”.

 

Deixa un comentari