L’Associació de Mestres Alexandre Galí elegeix la Teresa Garcia i Espada nova presidenta

No Comment
Teresa Garcia i Espada, nova presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí

El passat dijous 31 de gener, l’assemblea ordinària de l’Associació de Mestres Alexandre Galí, amb seu al carrer Cisterna, 39 baixos dreta, escollia com nova presidenta la Teresa Garcia i Espada, mestra de La Roda, amb llarga trajectòria a la renovació pedagògica, en l’organització de l’Escola d’Estiu i com a secretària de l’Associació.

L’assemblea es plantejava amb objectiu principal de renovar els càrrecs de la Junta i l’elecció de la nova presidenta. A banda d’això, però, es va fer un repàs a les propostes d’activitats de l’any, entre les quals consolidar el 3r dimarts de cada mes per realitzar les Tardes Temàtiques, moment de trobada per fer unes petites pinzellades de temes relacionats amb l’educació i obertes a tots els professionals de l’ensenyament de la ciutat i de la Zona Educativa: Matadepera, Rellinars,Vacarisses, Viladecavalls…

Es va informar i treballar sobre els darrers detalls de la 4a Edició del Laboratori de Transferència Educativa, LAB(Tred) 19, que es presentarà el proper 27 de març. Al temps que sobre la necessitat d’augmentar la presència de l’entitat a les xarxes socials, obrint compte d’Instagram, ja que al facebook i el twiter ja estan al dia.

S’informà també sobre la participació al Consell Escolar Municipal, la col·laboració amb el Casal de la Dona, i sobre les mocions relacionades amb l’educació de la ciutat, el Consell Municipal de Formació Professional i la participació en el pacte DASIG.

Deixa un comentari