L’AV Can Roca demana més neteja i manteniment del barri

No Comment

Queixes de l’entitat veïnal davant l’estat de deixadesa i deteriorament de solars i espais desocupats al barri, on s’han detectat brots d’aranyes llop i escarabats.


 

Arran de la plaga d’aranyes de gran mida que aquest estiu els veïns estan observant al barri i patint a l’interior de les seves cases, l’associació de veïns de Can Roca ha emès un comunicat en què exigeix més neteja i un millor manteniment del barri per part de l’Ajuntament,

Segons afirma l’associació veïnal, les causes del deteriorament d’algunes zones són els solars en condicions d’abandonament i el seu mal estat de neteja i conservació, algun d’ells amb infraestructura de xapa malmesa, i que representa una “perillositat per als vianants i per als parcs, places i jardins del barri”. L’AV conclou que aquests espais compten amb un manteniment “més aviat escàs o nul”.

aranya llop can roca Imatge d’una de les aranyes llop vistes al barri. Foto: AV Can Roca

L’AV Can Roca es fa ressò del malestar per la deixadesa d’uns solars situats entre els carrers Ferran Casablancas, Isidre Nonell, Passeig Mercè Rodoreda i passeig Joan Llongueras amb Carrer Estatut. Aquestes zones, diu l’entitat, han estat principalment les situades al carrer Pere Prat, on s’hi han detectat diversos brots d’aranyes llop i escarabats. En aquest sentit, l’associació s’ha erigit com a figura mediadora entre els veïns i l’administració.

Segons afirma l’AV Can Roca en el seu comunicat, l’Ajuntament els ha fet saber que “s’han enviat requeriments administratius als propietaris dels pisos, per tal de que facin una neteja urgent, així com també una fumigació per evitar l’aparició i propagació dels diferents insectes i animals que hi ha. També des de l’àrea de protecció de la salut, han donat consells sobre les aranyes llop”.

Related Articles

Deixa un comentari