L’AV de Segle XX anuncia l’ajornament de la seva festa major que, però, ‘s’ha de fer!’

No Comment

«La Festa Major del barri s’ha de fer», asseguren des de la junta de l’associació veïnal del barri del Segle XX, perquè «des de l’any 1967 ha estat l’única activitat que s’ha fet sempre», emfasitza en Salvador Pérez, membre de l’entitat.

La Festa Major 2020 del Segle XX estava programada pels dies 29, 30 i 31 de maig i s’anava preparant, malgrat tot. Davant la incertesa i proximitat les dates, en un primer moment, la junta de l’entitat va decidir traslladar-la als dies 26, 27 i 28 de juny. Però la notícia que els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat traslladaven les seves festes a final de setembre, i, sobretot, la decisió de l’Ajuntament de Terrassa d’anul·lar-la definitivament aquest any, va determinar una reunió urgent de la junta, via telemàtica, on es van prendre els següents acords:

«1. La Festa Major del Barri s’ha de fer, ja que des de l’any 1967 ha estat l’única activitat que s’ha fet sempre.

2. Després de la situació que han patit els veïns i veïnes, es mereixen gaudir d’una celebració que tindran ben merescuda, i la necessitat de retrobament, i un record col·lectiu als que ens hagin deixat.

3. S’ha decidit anul·lar la revetlla de Sant Joan que estava programada.

4. S’ha decidit posposar de nou les dates de la Festa Major, no es farà els dies 26, 27 i 28 de juny.  S’ha decidit que en la reunió presencial de la Junta i la Comissió de Festes que es farà el dia 7 de setembre, es decidirà les dates.»

De moment, comenta en Salvador, i esperant que aquesta situació d’excepcionalitat vagi passant, es plantegen que les dates per la festa siguin el mes d’octubre o novembre, per les quals es definirà una nova proposta d’activitats i actes atenen les condicions i indicacions existents en el moment, avui imprevisibles. Així doncs, han considerat més adient no concretar data fins a la reunió indicada, i «esperant», declara en Salvador, «que en aquells moments la situació sigui molt més clara i determinada».

L’entitat ha comunicat els acords a l’Ajuntament, a les empreses contractades per a les activitats, «ja que el programa ja estava tancat», així com als mitjans de comunicació locals i a les veïnes i veïns.

Related Articles

Deixa un comentari