L’AV de Torre-sana ha expulsat de l’hort urbà i de l’entitat els autors de ‘l’agressió racista i masclista’

No Comment

L’agressió racista i masclista viscuda ahir per la veïna de Torre-sana Maria Gervasio està sent jutjada en primera instància als Jutjats de Terrassa. Els fets, però, ja han tingut una resposta contundent per part de l’associació veïnal del barri en qüestió, que ha decidit la immediata expulsió dels dos agressors tant de l’hort urbà com de la pròpia AV. Les mostres de suport van anar arribant ahir durant tot el dia i avui també des de nombroses entitats de la ciutat i moltes persones a títol particular.

En contra de «l’agressió masclista i racista patida per la companya de la junta Maria Gervasio Jiménez», així comença l’associació veïnal del barri de Torre-sana el comunicat que va publicar ahir dilluns 10 de juliol davant el greu atac de què va ser víctima la citada Maria: «Davant l’agressió patida per la nostra companya de Junta, Maria Altagracia Gervasio Jiménez, la Junta de Govern d’aquesta Associació vol manifestar el profund rebuig i malestar pels fets que van tenir lloc aquest matí a l’Hort Urbà de Torre-sana del qual n’és responsable aquesta entitat».

botomalarrassa

El comunicat signat per la presidenta de l’AV Ruth Hibernon cita els noms dels dos agressors, José Berbel Cabrera i Francisco López García, abans de passar a fer un relat sumari de l’agressió física i verbal que va tenir com a conseqüència el trencament del canell del braç esquerra, cop al turmell de la cama dreta i altres contusions. El comunicat afirma també que els citats fets formen part d’una sèrie que ve de lluny i parla de «la reincidència dels insults i amenaces a Maria i altres membres del col·lectiu de l’hort i membres de la Junta».

Com a entitat responsable de l’hort, la junta de l’AV ha decidit «l’expulsió dels citats senyors Berbel i López de l’Hort Urbà, així com de l’Associació per no considerar-los dignes de pertànyer a aquesta entitat».

Related Articles

Deixa un comentari