L’egarenc Josep Serra nou coordinador territorial de MES al Vallès Occidental

No Comment

L’Assemblea Territorial de MES, Moviment d’Esquerres al Vallès Occidental, celebrada el divendres 21 d’octubre, va escollir en Josep Serra, antic secretari del PSC a Terrassa, com a nou coordinador territorial.

L’assemblea ha aprovat el seu nomenament i el de l’equip per unanimitat. La candidatura encapçalada per Serra compta amb un equip de cinc persones més: Jordi Mena, de Cerdanyola del Vallès; Lluís Labòria i Esperança Garrido de Terrassa, i Miquel Díez i Anna Riuró de Sant Cugat.

Un moment de l'assemblea territorial del MES Vallès Occidental, al centre Josep Serra. Foto MES Un moment de l’assemblea territorial del MES Vallès Occidental, al centre Josep Serra. Foto MES

En l’elecció, Serra ha destacat que un dels reptes d’aquesta coordinadora és la d’atreure més gent. “Cal fer pinya amb les poblacions per atreure gent per la formació, perquè cal que ens coneguin i sàpiguen que seguim mantenint els valors del socialisme”.

A l’acte també intervingé Dani Novo, secretari de la direcció de Moviment d’Esquerres, que parlà sobre la importància de “trepitjar territori” i de créixer com a partit. “Per desgràcia, veient què està passant aquests darrers cap de setmana amb el PSC, els valors del socialisme s’estan perdent i hem de treballar per recuperar-los i ser-ne els representants”.

MES es planteja treballar a «pas ferm al Vallès Occidental, i a tot el territori amb la voluntat de ser un nou espai de trobada de l’esquerra i amb un compromís ferm per la construcció d’un nou Estat Català».

Related Articles

Deixa un comentari