L’Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa guanya l’onzena edició del Premi Ensenyament

No Comment

L’Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa continua treballant amb el seu model de Comunitats d’Aprenentatge, que ja li va comportar importants reconeixements pels bons resultats i, ara, ha estat la guanyadora de l’onzena edició del Premi Ensenyament, que s’ha lliurat aquest dimarts. El guardó està dotat amb 15.000 euros.

El Jurat li ha atorgat el primer premi tot valorant la capacitat de la comunitat educativa d’aconseguir que els 214 alumnes de l’escola aconsegueixin l’èxit escolar, malgrat la complexitat per la seva gran diversitat, o sigui comptant amb més del 90% d’alumnat de famílies nouvingudes i migrants. El segon premi ha estat per al Col·legi Mare de Déu del Àngels de Barcelona, que rebrà un guardó dotat amb 8.000 euros. Els centres educatius finalistes han estat l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, l’Institut Escola del Treball i l’Institut Pau Claris, tots tres de Barcelona.

En aquesta edició s’han rebut 73 candidatures de centres públics, concertats i privats. Els projectes presentats incideixen sobre la millora de l’aprenentatge, l’ús de les noves tecnologies, el desenvolupament de processos de transformació educativa, el treball competencial, l’empoderament de les famílies o la millora de la inserció dels alumnes al món laboral, entre d’altres.

El Premi Ensenyament és fruit de la col·laboració entre la Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social ‘la Caixa’. L’entrega dels guardons ha comptat amb la presència del president de la Fundació del Cercle d’Economia, Antón Costas; de la directora general adjunta de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Elisa Durán; de l’expresident del Cercle d’Economia, Carlos Cuatrecasas, i de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Related Articles

Deixa un comentari