L’escola Montserrat promou una campanya en defensa del model Comunitats d’Aprenentatge

No Comment

L’escola Mare de Déu de Montserrat ha iniciat una campanya en defensa del model de projecte educatiu Comunitats d’Aprenentatge que la pròpia escola desenvolupa amb resultats molt positius, tant pel que fa a la millora de les qualificacions acadèmiques com per a la convivència dintre l’escola i amb el barri, a més de gran reconeixement nacional i internacional.

Aquest model i projecte educatiu, darrerament ha estat objecte «d’atacs denigratoris en diferents mitjans de comunicació, com ara la pròpia TV3», denuncia la directora del centre, Núria Marín, que ha posat en marxa una recollida de signatures a la plataforma change.org en la qual demana «Que alguns mitjans rectifiquin les mentides que difonen sobre les Comunitats d’Aprenentatge».

Activitat a l'escola Montserrat. Activitat a l’escola Montserrat.

La campanya fa referències les acusacions contra l’equip d’estudis i investigació CREA, de la Universitat de Barcelona, que han anat apareixent en alguns mitjans d’informació a partir de l’enviament del cas a Fiscalia per part de la pròpia UB, sense que el ministeri públic hagi considerat necessària cap actuació.

Mentrestant, però, des de la comunitat escolar es considera que s’ha aprofitat la conjuntura per atacar el projecte pedagògic, tot afectant l’alumnat. Núria Marín afirma que es tracta d’una petita part de professionals dels mitjans, però que «els atacs gratuïts, en base a acusacions anònimes, són molt perjudicials al dret a l’educació».

Related Articles

Deixa un comentari