L’Esplai la Fera celebra dissabte el seu cinquè aniversari

No Comment

El proper dissabte 16 de maig, l’Esplai la Fera realitza una Festa de celebració del seu cinquè aniversari. Davant d’això, organitza una festa oberta al barri del Poblenou-Zona esportiva. La Festa tindrà lloc a la Plaça de la Cultura, de 10h del matí a les 17 hores.

L’horari de la festa és el següent:

10h – Inici Festa i activitats pels infants (tallers varis)
11:30- Xocolatada a càrrec de l’Associació de Veïns Poblenou-Zona Esportiva i Batukada a càrrec del Bitxo del Torrent Mitger
12h- Concert d’Animació Infantil a càrrec dels monitors/es
14h- Dinar popular obert al barri
15:30- Concert de Cloenda a càrrec d’Anna Jané i Oriol Matarin
17:00- Fi de festa

Al llarg d’aquests 5 anys, l’Esplai la Fera ha tingut un fort impacte al barri, participant activament en gran part dels esdeveniments d’aquest, i amb relació contínua amb diverses entitats com l’Associació de Veïns, el Bitxo, l’ATELL… L’esplai, que va iniciar la seva tasca educativa al 2010, actualment compta amb 70 infants i realitza l’activitat cada dissabte a la tarda de forma voluntària. A l’estiu també realitza Casals a l’Escola Abat Marcet i colònies de 9 dies.

La Festa està organitzada pels monitors/es de l’esplai, els infants i les pròpies famílies. A més de celebrar els 5 anys de l’esplai, es continuarà reivindicant a l’Administració la demanda d’un local propi que doni resposta a les necessitats de l’entitat, un tema que ha marcat part de l’activitat d’esplai al llarg d’aquest curs.

5 aniversari esplai la fera

Related Articles

Deixa un comentari