L’Esquerra Independentista crida a aturar Terrassa el proper 8 de març per la Vaga Feminista

No Comment

Demà dissabte se celebra la seva tradicional ‘Calçotada Antipatriarcal’, que arriba a la setena edició, a la Plaça Andalusia.


Membres de l’Esquerra Independentista, avui a la Torre del Palau. Foto CUP Terrassa.

L’Esquerra Independentista ha fet avui una crida a donar suport actiu a la Vaga Feminista del proper 8 de març. Segons Laura Gràcia, militant d’Arran, “les dones de l’esquerra Independentista i el conjunt del moviment a Terrassa recolzem les manifestacions i activitats organitzades pels col·lectius feministes de la ciutat, om ara Rudes Rebels, Quart Creixent, Guerrilla dels Cossos, Fem Kalle i el Casal de la Dona”.

La vaga general és la visibilització del poder de la classe treballadora i aquesta jornada s’orienta a enfortir la urgència de prendre mesures en aspectes clau que afecten particularment les dones treballadores en tota la seva condició.

A més a més, Gràcia ha explicitat que tant Arran, la CUP com SEPC secunden la vaga general de 24 hores, a tots els sectors. “El sindicalisme no combatiu ha decidit formalitzar només aturades parcials, les quals no serviran per res”. 

Demà, calçotada a la Plaça Andalusia

Gràcia s’ha explicat així en el marc de la presentació, aquest matí, de la 7a edició de la Calçotada Antipatriarcal, que tindrà lloc a Terrassa aquest dissabteDiferents membres d’Arran, de SEPC i de la CUP han comparegut conjuntament a la plaça de la Torre del Palau per mostrar públicament el cartell d’aquesta setena edició.  

Tal com han explicat la militant de la CUP Belen Garcia, “el Concurs d’allioli, que repeteix experiència després de l’any passat, donarà el tret de sortida a la diada des de les 13.30 hores”. Seguidament arribarà el vermut musicat, mentre que la sobretaula estarà amenitzada per l’espectacle Filigranes.  

Durant tot el dia, a més a més, les assistents podran rebre i consultar informació en torn a la Vaga feminista del 8 de març, ja que hi haurà un punt d’informació al mateix parc de la plaça Andalusia. 

Cal destacar també que els aliments seran en la seva majoria ecològics o de proximitat. Belen Garcia ha explicar que “els calçots procedeixen del cultiu de la cooperativa El Molí a Calders; mentre que la carn, el pa i la coca prové de diferents comerços d’Ullastrell”.  

Related Articles

Deixa un comentari