L’ICATER permet l’entrada d’animals de companyia a les seves seus

No Comment

El Col·legi d’Advocats de Terrassa informa que a partir d’ara permet, de forma expressa, l’entrada de gossos a les instal·lacions de les seus del Col·legi de Terrassa (Carrer de Gabriel Querol, 21) i Rubí. Així ho preveuen les corresponents Ordenances Municipals de Tinença d’animals (art. 21 de l’Ordenança de Terrassa i art. 25 de l’Ordenança de Rubí).

Conseqüentment, es permet l’entrada dels advocats i advocades juntament amb el seu gos sempre i quan es compleixin uns requisits que són exigits per la legislació vigent, i d’altres que són essencials pel Benestar de l’animal. Aquests requisits estan a disposició dels interessats i interessades al web col·legial (www.icater.org).

Per tal de justificar aquest fet, l’entitat considera que “és freqüent veure gossos als carrers, als parcs, als establiments on es permet la seva entrada o a les terrasses dels bars”, i afegeix que “avui en dia els animals, i concretament els gossos, són considerats per molta gent com un membre més de la família”.

D’aquesta manera, quan els col·legiats i col·legiades hagin de realitzar qualsevol gestió a la secretaria o a la biblioteca del Col·legi, ho podran fer acompanyats del seu gos.

Related Articles

Deixa un comentari