Licitació del transport urbà, un procés ‘completament viciat’, demanen revisió total

No Comment
Treballadores de TMESA, protesta exigint responsabilitats a l'Ajuntament. (Foto: PV) Treballadores de TMESA, protesta exigint responsabilitats a l’Ajuntament. (Foto: PV)
El comitè de treballadors i treballadores de l’empresa de transport de Terrassa, TMESA, ha fet públic avui dijous 12 de febrer un dur comunitat en el qual exigeix a l’Ajuntament una “revisió absoluta” del procés d’adjudicació de la gestió del servei. En el mateix comunicat apunta a l’ex-regidora Carme Labòria, responsable de l’àrea fins al dia de presentar la dimissió, com a “autora d’aquest desgavell”.

Comunicat del Comitè d’Empresa de TMESA (íntegre):
El passat dia 30 de gener el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic va emetre resolució al recurs presentat per segona vegada a l’adjudicació del contracte de gestió de serveis públics de transport col·lectiu, públic i urbà de viatgers de Terrassa, i per segona vegada anul·la l’adjudicació, i retrotrau les actuacions per motivar degudament l’informe tècnic, donant total validesa a les al·legacions formulades per aquest comitè d’empresa. Davant d’això, aquest comitè d’empresa vol fer palès tres qüestions primordials:
1er.- Resulta palmari i evident que tot el procés està completament viciat, i ja resultaria esperpèntic que per tercer cop es  reunís la mesa tècnica i tornés a fer un altre espantós ridícul, arrastrant a aquesta situació a l’Ajuntament de terrassa i, per extensió, a la ciutat.
2on.- Tal com hem denunciat reiteradament, la gestió del contracte més important de la ciutat de Terrassa ha estat envoltada de desídia i poca o nul·la responsabilitat política. El mateix dia 30 dimitia la tinent d’alcalde responsable política de l’àrea autora d’aquest desgavell. Evidentment, nosaltres no entrem en els motius de la dimissió, si ha vist la llum, la boira o un autobús que venia, però si que jutgem que una actuació tan depriment i que col·loca a la ciutat  en una situació de certa ridiculesa, si  mereixeria la dimissió.
3er.- Vist tota l’evolució d’aquesta història que ja fa un any que dura, aquest Comitè d’Empresa demana a l’alcaldia de Terrassa, que insti una revisió absoluta del procés i, en nom d’una transparència que ja fa temps està qüestionada, recondueixi la qüestió en un procés nou amb les garanties necessàries.
 COMITÈ D’EMPRESA DE TMESA

Related Articles

Deixa un comentari