Lliurats els premis de Drets Humans del Col·legi d’Advocats d’enguany

No Comment
D’esquerra a dreta: Joan Vila (Prou Barreres), Dolors Teulé (presidenta de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa), Gabriel Moncal i Glòria Ortega.

El passat divendres 15 de desembre es va lliurar el 3er Premi Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) corresponent a l’any 2017. Es tracta d’un guardó nascut per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU l’any 1948.

Els premiats d’enguany han estat l’entitat Prou Barreres, com a institució defensora dels drets humans, i l’advocat Gabriel Moncal, com a persona distingida amb el guardó individual. També es va premiar l’advocada Glòria Ortega per la seva labor dintre del Torn d’Ofici.

L’acte, promogut per la Comissió de Drets Humans de l’ICATER, va tenir lloc al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Durant l’acte hi va haver una xerrada a càrrec de Jordi Palou Loverdos, advocat i mediador, amb el títol de “Mediació, facilitació del diàleg i drets humans en el conflicte de Ruanda”.

També va tenir lloc un moment musical a càrrec de la Coral de Pares i Mares de l’Escola de Música de Matadepera.

Related Articles

Deixa un comentari