L’OAT convida a consumir més aigua de l’aixeta a Terrassa i a reduir el malbaratament en residus plàstics

No Comment

Avui dia 22 de març se celebra el Dia Mundial de l’Aigua. Una jornada pensada per sensibilitzar la població que l’aigua és un recurs de primera necessitat per a la vida i les activitats humanes. L’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) ha volgut celebrar aquest dia amb una campanya de sensibilització de consum d’aigua de l’aixeta, a través del següent vídeo, publicat al nou canal de Youtube de l’entitat. La campanya porta per eslògan: “Beu aigua de l’aixeta, per un món millor”.

El el vídeo de l’OAT s’explica entre d’altres, que a Terrassa només el 8,7% de la població beu aigua de l’aixeta de forma habitual, malgrat que molta gent desconeix que la qualitat de l’aigua d’aixeta de la ciutat està contrastada, i és rica en bicarbonat, sodi i calci. D’aquest fet es deriva que es consumeixi molta aigua envasada, el que suposa un gran malbaratament de producció de residus plàstics.

Llicència de Creative Commons
La responsabilitat dels escrits dels periodistes i col·laboradors recau en el seus autors. Malarrassa no comparteix per força les opinions reflectides en els textos publicats.
Butlletí Malarrassa
Subscriu-te al nostre butlletí setmanal. Les notícies més destacades que has de llegir