Malarrassa, ara un impuls més!

No Comment

A 7 dies només de la finalització de la campanya de finançament col·lectiu del projecte Malarrassa accelerem el pas, trepitgem més ferm, agafem forces pel tram últim d’aquests 40 dies.

Forces que incorporem de comprovar que en som més persones de les que havíem imaginat i pensàvem.

Ànims i alegria de constatar que la gent hi és, fa seu, comparteix i defensa el projecte.

Cal doncs, amb aquesta embranzida, donar pit per aconseguir una pinya ben compacta sobre la qual aixequem aquest mitjà i espai d’informació, comunicació i relacions. Ens donem així la força i l’equilibri, al temps, per surfar aquesta onada gegant, plena d’energia i potencialitats.

El Malarrassa, web i periòdic imprès, han anat obrint espai per a una informació i comunicacions lliures i independents a Terrassa. Però és més encara i millor l’horitzó de possibilitats que ens mostra i ens ha obert l’experiència viscuda.

La resposta de les persones, a títol individual i com a representants d’entitats i organitzacions, en són una evidència de l’encert de l’aposta. Fins el moment, 110 mecenes estan corroborant aquest suport. Ara però cal incrementar la participació. D’aquesta manera, col·lectivament, consolidarem el projecte i ens donarem les condicions i garanties per fer un salt endavant.

Amb tu, amb totes, Malarrassa, un pas endavant!

Si no vols o no pots fer la teva aportació a través del portal verkami, envia’ns un correu a info@malarrassa.cat

 

mlrs banner_verkami

Related Articles

Deixa un comentari