Mario Soria renuncia a la coordinació de l’ANC local per presentar candidatura a Primàries Catalunya de Terrassa

No Comment

Redacció

El passat 4 de gener, el secretariat de l’ANC-Terrassa per la Independència feia pública la renúncia del fins llavors coordinador d’aquest organisme, en Mario Soria. La raó d’aquesta renúncia, en tot cas, no és resultat de cap problema intern, sinó de la incompatibilitat d’aquest càrrec amb la seva candidatura a la llista de Primàries Catalunya de Terrassa, un projecte al qual l’ANC ja havia decidit donar suport de forma quasi unànime en una assemblea oberta realitzada el passat més d’octubre.

El secretariat local desitja a en Soria «èxits en aquesta nova etapa», al que li agraeix «la gran tasca que ha realitzat durant els dos anys i escaig com a coordinador local», tot valorant «molt positivament la seva dedicació i entrega per aconseguir un equip unit que ha treballat amb il·lusió i valentia en aquests mesos tan durs per al nostre país i que encara transitem. Segur que no hauria estat el mateix sense la seva habilitat per cohesionar i dinamitzar l’equip».

Amb la sortida d’en Soria, assumeix la responsabilitat de coordinador en Pep Tomàs.

El reglament de Primàries Terrassa va ser aprovat a l’Assemblea Constituent celebrada el 18 de desembre. El registre de candidates es realitzarà fins al 18 de gener. La validació de votants registrats el 2 de febrer. La campanya electoral dels candidats es realitzarà entre el 19 de gener i el dia 1 de febrer. La votació per escollir la llista de Primàries Terrassa a l’Ajuntament, tindrà lloc el dia 2 de febrer. L’endemà, 3 de febrer, s’iniciarà el procés participatiu pel programa electoral.

Primàries Terrassa, com a part de Primàries Catalunya, defineix la proposta de candidatures com un procés d’apoderament ciutadà, de renovació i transversalitat, amb una llista per un objectiu comú, que és assegurar el «mandat republicà» sorgit del referèndum de l’1-O.

Related Articles

Deixa un comentari